Denne hjemmeside er under udvikling. Den officielle side er www.kirkepartner.dk

Kirkens Forum 2017 fagmesse

Kirkens Forum 2017 fagmesse

Kirkens Forum 2017

kirkekonsulenter
Kirkekonsulenter på Kirkens Forum

Kirkens Forum 2017 – fagmessen for kirken – havde temaet Tro Håb & Hele herligheden.

Se alle udstillere og kirkepartnere Messen løb over 2 dage. Den digitale messe på www.kirkepartner.dk er åben 365 dage hvert år.

Nyheder på Kirkens Forum 2017

Med en kurvekiste er det muligt at blive begravet bæredygtigt. En ballonskipper havde svævet i en flettet kurv det meste af sit liv. Da han skulle begraves bad han sine sønner om, at han kunne blive begravet i en flettet kurv. Det er historien bag kurvekisten, som blev præsenteret på fagmessen.

Kirkens Forum arrangeres af MESSE C i  Fredericia. Denne gang  i samarbejde med Landsforeningen af Menighedsråd og Stifterne.

Flot program på Kirkens Forum. Den 29.-30. september 2017 kan MESSE C i Fredericia for tredje gang åbne dørene til Kirkens Forum – Danmarks fagmesse for kirken. På Kirkens Forum mødes producenter, leverandører og organisationer med tilknytning til kirkeområdet med de besøgende menighedsrådsmedlemmer, præster, provster, ansatte i stifterne og provstierne samt alle ansatte i kirken (kordegne, organister, sognemedhjælpere, gravere, kirketjenere og kirkegårdspersonalet).

Kirkens Forum 2015

Blomsterkranse og grandækning

Besøgene kan vælge at binde en krans til kirkebænken eller anvende kugler til alter og kirkerum. Alle der deltager får egen blomsterdekoration med hjem.

Workshoppen i blomsterbinding står under ledelse af Jordbrugets UddannelsesCenterr. Underviser Karin Bøgh Andersen leder workshoppen, og præsenterer mange spændende materialer og teknikker.  Karin Bøgh Andersen er en af landets førende blomsterkunstnere, fortæller Hanne Iversen fra MESSE C.

Kirkens Forum har også Danmarksmesterskab i Grandækning.  På messens to scener kan de besøgende se flere end 20 oplæg over de to dage. Den ene scene har fokus på udstillerne, som her kan fortælle om nyheder, præsentere produkter, løsninger eller nye tendenser eller ”bare” bidrage med inspiration, tips og ideer inden for deres felt.

Kirkens Forum fagmesse

Foredrag og rådgivning

Biskop Marianne Christiansen, Haderslev taler om ”Reformation, og hva’ så?”

Landsforeningen af Menighedsråd har sammensat et spændende program med emner som dåb, kirkegårde og visioner.

Stifterne tilbyder rådgivning og vejledning ved stifternes byggesagkyndige.

Lav en udflugt til Fredericia

I øvrigt benytter flere kirker fagmessen i Fredericia til at skabe en hyggelig og interessant ”udflugtsdag” for ansatte og/eller medlemmer af menighedsrådet.

MESSE C har således lavet et pakketilbud med messebesøg, forplejning og en tur til det historiske Fredericia, og det er der stor interesse for, fortæller projektleder Hanne Iversen.

KONTAKT:  Projektleder Hanne Iversen, MESSE C, tlf: 21 59 00 07, mail: hi@messec.dk

Kirkens Forums hjemmeside

2 thoughts on “Kirkens Forum 2017 fagmesse

Comments are closed.