GoCharge

GoCharge

GoCharge

GoCharge sørger for sikkerhed og opladning

GoCharge sørger for sikkerhed og opladning

STAY CONNECTED

GoCharge vision er,  at mennesker,  der besøger kirke, konfirmandstue eller sognegård, skal føle sig velkommen.

Derfor får de altid strøm og sikkerhed til deres mobil hele døgnet alle dag.

Ladestation med egen indgang

Ladestationen er udstyret med et Touch Display som giver adgang til den Ladeboks man ønsker at benytte. Man taster en 4-6 cifret valgfri kode, hvorefter man frit kan oplade sit Smartdevice. Displayet angiver desuden maskinens status, og guider forbrugeren igennem hvert trin. Der kan desuden vælges ønsket sprog – Dansk/Engelsk.

GoCharge skræddersyede løsninger

Såfremt man måtte have andre ønsker til Ladefaciliteter end vores standard modeller, kan GoCharge som de eneste på markedet skræddersy dine Ladefaciliteter så de passer til netop dine behov og omgivelser. Det gælder både udseende, størrelser, antal Ladebokse, foliering, skærmstørrelse osv.

Få vist dine kampagner på Infoskærm

Der er et utal af promoveringsmuligheder på GoCharge Ladestationer, om man ønsker at vise videoer, stillbilleder, informercials, almindelig infoskærm eller blot bruge standeren folieret som søjlereklame. Man kan ligeledes foliere eller bruge bunddisplay som yderligere eksponering.

 

 

 

Læg telefonen fra dig et sikkert sted

Når man lægger sin telefon fra sig på et offentligt sted, så er det vigtig, at den er sikret for hacking og tyveri. Det er smart, hvis den samtidigt kan lades op. Derfor tilbyder GoCharge A/S helt sikre Ladestationer der foruden at opbevare din telefon trygt bag lås og slå, også kan sørge for, at din telefon er fuldt ladet op når du henter den.

Læs hele artiklen Læg telefonen fra dig på Kirkepartner Blog

Adresse og kontaktinfo

Address

Roms Hule 8, 7100 Vejle

Leave a review

You must be logged in to post a review.