Menighedsfakultetet

Menighedsfakultetet

Menighedsfakultetet

Teologi

Menighedsfakultetet tilbyder under sloganet ‘Teologi for kirkens skyld’ en 4 1/2 årig teologisk bacheloruddannelse i samarbejde med University of South Africa. Hensigten er at uddanne kommende præster på kirkens eget trosgrundlag. Vi lægger vægt på både et højt akademisk niveau i forskning og undervisning og på uddannelsens åndelige dimensioner. På den måde tilstræber vi, at klæde vore studerende godt på fagligt og åndeligt til at gå ind i opgaver med forkyndelse, sjælesorg, ledelse med mere. Næsten alle vore bachelorer fortsætter på universitetet og tager en kandidatuddannelse der, og hovedparten fortsætter også på Pastoralseminariet, således at de kan søge præsteembede i folkekirken.

Kurser og formidling

Menighedsfakultetet tilbyder tillige kurser for præster og andre teologer samt foredragsrækker om relevante emner i skæringsfeltet mellem teologi, kirke og mission. Menighedsfakultetet formidler endvidere teologisk inspiration til blandt andet præster gennem Tidsskrift for Teologi og Kirke og bøger på Forlaget Kolon.
Menighedsfakultetet har på TORVET et tæt samarbejde med flere missionsorganisationer, hvor vi knytter teologi og mission sammen, deler fælles faciliteter og har fælles administration.
Vi står gerne til rådighed for forkyndende møder, foredrag samt teologisk vejledning.

Adresse og kontaktinfo

Address

Katrinebjergvej 75, 8200 Aarhus|Katrinebjergvej 75, 8200 Aarhus|Katrinebjergvej 75, 8200 Aarhus|Katrinebjergvej 75, 8200 Aarhus

GPS

56.172016, 10.196165

Kontakt os

Leave a review

You must be logged in to post a review.